Inrichting

Interieurfans, home makers en decoratieverslaafden zijn bij Westwing aan het juiste adres. Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Naast gerenommeerde merken ontdek je ook spannende insider labels waarmee jij jouw huis net dat beetje extra kunt geven. En dat alles voor betaalbare prijzen.

bekijk het actuele aanbod

De toegang tot Westwing is beperkt: alleen geregistreerde members hebben toegang tot de selectie exclusieve merken die door het styling- en inkoopteam worden geselecteerd. Aanmelden is gelukkig helemaal niet moeilijk! Je krijgt toegang tot alle sales en het inspirerende online Magazine als je je inschrijft via de website.

Als member ontvang je een nieuwsbrief in je inbox zodat je weet wanneer de nieuwe acties starten. Zo ben je altijd op de hoogte van lopende en aankomende sales. Bovendien duren de acties met prijzen tot 70% korting op de aanbevolen verkoopprijs slechts enkele dagen.

De aangeboden merken worden stuk voor stuk geselecteerd door het styling- en inkoopteam. Zij hebben een professionele achtergrond en kennis van design & interieur. Daarbij struinen zij internationale beurzen af op zoek naar de producten die passen bij Westwing en haar members.